Selecteer een pagina

Voel jij dat vuur in je branden dat je tot meer in staat bent, dan waar je momenteel mee bezig bent? Dat je jouw talenten nog niet volledig benut? Dat je je nog niet volledig laat zien, omdat je bang bent voor de oordelen van anderen? Dat je een geweldig idee hebt, maar dat je twijfelt aan jezelf, zodat je de stap niet durft te zetten?

Zou je wel wat meer zelfvertrouwen willen hebben?

Willen doorzetten wanneer het even tegenzit?
Iedereen kan die verandering zijn in het leven die je graag wenst zien. Zolang je in jezelf gelooft en volhardend bent in de droom die je wilt verwezenlijken.
Niet iedereen zal het in je zien en je aanmoedigen om vooral je droom na te streven. Maar dat is soms zo fijn aan muziek en vooral van het nummer ‘Miracles’ van Coldplay.

Zelfs als niemand anders dit tegen je zegt dat je bijzonder bent en dat je je dromen mag gaan waarmaken, dan is het gewoon fijn als iemand je toezingt dat je SOMEONE SPECIAL bent.

Ik haal vaak mijn inspiratie en kracht uit muziek en zo ook bij dit nummer

Schaar je in de energie die Mohammed Ali, Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Moeder Theresa en Jeanne d’Arc hadden. Zij waren niet bang om sterk te zijn, ook al waren de omstandigheden niet altijd in hun voordeel.
Ook al zijn de omstandigheden ongunstig en zegt jouw omgeving dat je de moeite niet moet nemen of verklaren ze je voor gek. Je kunt jouw droom de rug toekeren en zeggen dat ze gelijk hebben, maar dan zal je nooit SOMEONE SPECIAL worden.

Of je kunt je richten op je doel en volharden in jouw overtuiging jouw doel te behalen en je omgeving laten zien dat ze het verkeerd hebben. En dan, als je voor jezelf kiest en voor de waarde die je de wereld wilt geven, dan voel je een overvloed aan vreugde en liefde. Je hebt voldoening en je danst door het leven. Keep on dancing all life long.

Want jij, jij kunt SOMEONE SPECIAL zijn

Je straalt het uit, je voelt de energie stromen door je lichaam. Je voelt dat je verder gaat dan anderen in jouw leven ooit zijn gekomen.
Je voelt het vuur branden, wakker het vuur aan, hou het vuur aan.
Laat je door niemand van de wijs brengen. Geloof in jezelf.

Vertrouw niet op de statistieken, maar heb zelfvertrouwen

De hele samenleving is gebouwd op middelmatigheid; hard leren, hard werken, dan word je beloond… Maar haal je hier je voldoening uit? Je wilt toch doen wat je leuk vindt? Je passie geven, je wilt leven! Toon lef en ga leven. Bied jouw waarde voor een betere wereld, om anderen te helpen. Dat geeft voldoening, dat geeft kracht.

Vertrouw op jezelf en doe het voor jezelf

Je hebt één leven, verspil het niet. Voel het succes, jouw succes, proef het. En elke dag zijn we het waard om SOMEONE SPECIAL te worden, te zijn. Voel het vuur in je hart en breek door de ketenen van middelmatigheid. Stook het vuur op. En ga niet in oorlog met jezelf. Luister niet naar jouw hoofd die negatieve kritiek levert, maar luister naar je hart, want dat klopt. Stook het vuur op en laat je hart spreken, vertrouw hierop en je zult het niet fout doen.

You can’t go wrong